Haalarimerkkikilpailu

Hyvät YOK:n jäsenet!

Olemme hallituksessa pohtineet jo hetken aikaa oman haalarimerkin tekemistä, ja jotta tämä hieno ajatus toteutuisi, tarvitsemme teitä! Siksi avaamme jäsenille avoimen suunnittelukilpailun!

Haalarimerkin tulisi kuvastaa Ylioppilaskameroiden toimintaa ja yhteisöllisyyttä. Lisäksi haalarimerkissä tulee olla jonkin verran tilaa järjestön logolle.

=Palautusohjeet=

Suunnitelmia voi palauttaa joko sähköpostilla, YOK:n postilaatikkoon (itse tuotuna tai postitettuna) tai YOK:n toimistolle päivystysaikoina.

Mikäli lähetät ehdotuksesi sähköpostilla:

Laita sähköpostin otsikoksi “Haalarimerkkikilpailu / Oma nimi” ja liitä joko PDF-tiedosto tai hyvälaatuinen kuva liitetiedostona. Lähetä sähköposti osoitteeseen info@ylioppilaskamerat.fi.

Mikäli haluat palauttaa ehdotuksesti toimistolle:

Laita ehdotuksesi kirjekuoreen tai taita se kahtia, kirjoita kuoreen “Haalarimerkkikilpailu / Oma nimi “ ja tuo se toimistolle päivystysaikoina (maanantaisin klo 19.00 – 19.30).

Mikäli haluat palauttaa ehdotuksesti postilaatikkoon:

Tuo ehdotuksesi postilaatikkoomme (sijaitsee lähellä pimiötä) tai lähetä se kirjeitse osoitteeseen Hietaniemenkatu 14, 00100 Helsinki. Sisällytä nimesi ehdotukseesi tai erilliselle paperille.

Suunnitelmia voi lähettää aina 31. maaliskuuta asti (toimistolle 30. maaliskuuta asti), jonka jälkeen tuomaristo valitsee ehdotuksista parhaimman. Voittava ehdotus julkaistaan 27. huhtikuuta. 

=Mitä voittajalle on luvassa?=

Parhaan ehdotuksen lähettäjä palkitaan 30 euron YOK-lahjakortilla jonka voi käyttää kaikkeen YOK:n liittyvään toimintaan (kurssit, pimiötarrat, vuokralaitteet, studiovuorot jne.) sekä ehdotuksen pohjalta tehdyllä haalarimerkillä!

Kysymyksiä kilpailusta voi lähettää osoitteeseen info@ylioppilaskamerat.fi.

Tsemppiä kilpailuun!

Terveisin

Jani Kaipainen

Tapahtumavastaava

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *