Hallitus 2016 esittäytyy (viimein)

Uusi vuosi, uudet tuulet. Uudet tuulet ovatkin ehtineet jo puhaltaa puolisen vuotta YOK:n päätöksentekoelimessä. Vetovastuu on siirtynyt entistä suppeamalle ydinjoukolle 2015 vaalikokouksen valinnan mukaisesti. Uusista hallituslaisista oli yllättävän haastavaa kerätä kuvamateriaalia, vaikka valokuvausjärjestö olemmekin (tai ehkä siitä syystä?). Alta löydät nyt sitten lopulta kuvankeruuprojektimme hedelmät yhdessä lyhykäisten esittelytekstien kanssa.

 

IrinaIrina Sytcheva, puheenjohtaja

YOK:n puheenjohtajana pääsee muun muassa maistelemaan viinejä ja poseeraamaan roomalaistyylisessä miljöössä. Aika hehkeetä!

 

Eetu004

Eetu Lampsijärvi, studio- ja laitevastaava

Eetu on kiireinen mies, joka kuitenkin hoitaa hommanssa sovitusti!

 

Daniel

Daniel Rowland, varapuheenjohtaja

Kuvassa Daniel tasapainottelee YOK:n ja lopputyönsä (Dientamoeba fragilis, a disease of the family — the effect of infected contacts on treatment results) kanssa.

 

JaniWelcomeFairTachiSelfie

Jani Kaipainen, NEW YOK 2016 -lehden päätoimittaja

Omin sanoin: “A skillful student looking for new opportunities”.

 

Joonas

Joonas Viuho, pimiövastaava 1/2

Puhtia ja tahtoa Joonaksella riittää vaikka mihin, mutta valitettasti YOK menettää tämän visiönäärin syksyllä kansainvälistymisjakson ajaksi.

 

Inka003

Inka Lähteenaro, pimiövastaava 2/2

Inkaa ei ole paljoo missään näkynyt paitsi varmaan pimiöllä, mutta siellähän on pimeää, joten ei oikeastaan sielläkään ;)

 

 

Teksti: Irina ja Daniel

Kuvat: Irina, Daniel, Joonas & anonymous.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.