New YOK on Ylioppilaskamerat ry:n oma valokuvajulkaisu, jonka uusimpaan numeroon haemme nyt sisältöä.

Julkaisun lähtökohtaisena tavoitteena on esitellä ja tallentaa jäsenistömme valokuvatuotantoa painetussa muodossa. Se voi kuitenkin olla samalla paljon muutakin; Vaikka julkaisu on siis perinteisesti ollut hyvin kuvapainotteinen, myös erilaiset valokuvaukseen liittyvät tai sitä sivuavat tekstit ovat kuvien lisäksi erityisen toivottuja. Esimerkiksi kuvareportaasit, kuvaajaesittelyt, haastattelut, näyttelyarvostelut, tutoriaalit, erilaiset valokuvaustekniikkakokeilut yms. voisivat hyvin sopia lehden sisällöksi. Tai, jos kaikki edellä mainittu kuulostaa tylsältä, voit keksiä jotain ihan muuta!

Lähetä kuvasi (maks. 9 kpl) tai teksiluonnoksesi/juttuideasi linkkinä tai liitteenä osoitteeseen info miukumauku ylioppilaskamerat piste fi viimeistään 29.3. otsikolla New YOK 2018. Kuvaehdotusten ei vielä tässä vaiheessa tarvitse olla painolaatuisia.

Kuratointitiimi valitsee lähetetyistä ehdotuksista lehden lopullisen sisällön, minkä jälkeen on vielä kaksi viikkoa aikaa toimittaa korkearesoluutioiset kuvat ja valmiit tekstit.

Keväisin terveisin,

New YOK 2018 -kuratointitiimi:

Ilkka, Ilmo, Ina, Irina ja Onni

29995409_10212898878768379_564166372_o

Esikarsinta

Kuva: Ella