Kysyttävää? Ideoita?

Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse puheenjohtajaan info<at>ylioppilaskamerat.fi tai käydä toimistolla päivystysaikana. Löydät YOK:n myös Facebookista nimellä Ylioppilaskamerat. IRC-kanava on #ylioppilaskamerat @IRCnet. Kysy, ehdota ja anna palautetta!

Toimisto, studio ja pimiö

Ylioppilaskamerat ry
Hietaniemenkatu 14 A
00100 Helsinki

Studio sijaitsee Domus Academicalla. Perille löydät kun menet sisään ja kaksi kerrosta alas. Päivystysaikoina oikeanpuoleisin ovi on käytössä, muulloin käytetään koodilla toimivaa keskiovea. Päivystysajat löydät kalenterista etusivulta. Myös pimiö sijaitsee Dommalla. Kulkuohjeet ja ovikoodit sinne saa käymällä pimiökurssin (pimiötyöskentelyn hallitsevat voivat kysyä lupaa suoraan puheenjohtajalta). Ovikoodeja ei saa jaella omin päin edes kaverille!

View Larger Map

Postituslistat

Jäsenillä on oma postituslista, johon lähetetään jäsenkirje muutaman kerran vuodessa ja tarvittaessa muutakin infoa. Aktiivijäsenet keskustelevat ja vaihtavat tietoja omalla listallaan, jolle voi liittyä ilmoittamalla pj:lle s-postiin info<at>ylioppilaskamerat.fi.

Hallitus 2018

Koko hallituksen tavoitat osoitteesta hallitus<at>ylioppilaskamerat.fi

  • Irina Sytcheva, puheenjohtaja
  • Ilkka Lehtovuori
  • Hugo Paakkanen
  • Eetu Lampsijärvi
  • Ilmo Cantell

One thought on “Yhteystiedot

  1. Moi,
    Olisin kiinnostunut osallistumaan vedostuskursseille (mielellään mv) ja haluaisin myös käyttää pimiötä kurssin jälkeen. Onko Kursseja tulossa ja paljonko kurssille osallistuminen maksaa ?

    Yt. Aarre Suvanto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *