Terveisiä Barcelonasta

Pitkään odotettu kuvausmatka alkoi torstaina 10.9. lennolla Barcelonaan. Perillä asuntomme makuuhuoneiden huonekaluja rakentaneet miehet olivat erittäin ystävällisiä ja lopulta saimme uuden samanlaisen asunnon kolmannesta kerroksesta. 85 neliötä, kolme makuuhuonetta, olohuone, pari parveketta ja pieni keittiö. Ja hyvin toimiva wlan.

Perjantaina olemme viettäneet Katalonian kansallispäivää kiertelemällä Gotican pikkukujia, piknikillä Olympic-puistossa ja kuvaamalla mielenosoitusta. Hula-hula-vannetta emme pyörittäneet mutta eräs matkaseurueesta kiipesi puuhun. Kävimme myös Montjuïc-kukkulalla etsimässä ravintolaa. Aurinko paistaa, hellettä ja kivoja ravintoloita riittää ja tunnelma on huipussaan.

Nyt lähdemme etsimään mahdollisia iltamellakoita ja hyviä kuvauskohteita…

IMG_0643

IMG_0680

This entry was posted in Kuvausmatkat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *