Valitsimme perjantain vaalikokouksessa uuden puheenjohtajan ja hallituksen ensi vuodelle.

Puheenjohtajaksi valittiin Ina Saarinen, jolla on jo yli kymmenen vuoden kokemus YOK:n jäsenenä sekä on/off hallituksen jäsenenä ja toimihenkilönä. Ina visioi nostavansa YOK:n maailmankartalle ja kaikkien huulille :)

Hallituksen jäseninä jatkavat Irina Sytcheva, Eetu Lampsijärvi ja Ilkka Lehtovuori. Ilmo Cantell ja Hugo Paakkanen tippuivat hallituksesta pois. Hallituksen uusia kasvoja ovat Tytti Tuoriniemi, Daniel Rowland ja Ville Taskinen.

Onnea kaikille uusille ja kiitos Hugolle sekä Ilmolle kuluneesta vuodesta!

Ina Saarinen istuu studio/toimistolla 2013, kun HYTKY ja Helmut käyttivät toimistotilojamme.
Ina istui studio/toimistolla 2013, kun HYTKY ja Helmut käyttivät toimistotilojamme
Kuva & teksti: Irina