HYY:n edustajistovaalit

Edustajistovaaleissa pääset valitsemaan ylioppilaskunnan ylintä johtoa. Edustajiston jäsenet päättävät ylioppilaskunnan tavoitteista ja talousarviosta eli kaikesta siitä, mitä ylioppilaskunta opiskelijoiden vuoksi ja opiskelijoiden rahoilla tekee.

Äänestämään pääset 28.-30.10. ja 2.-4.11. osoitteessa vaalit.hyy.fi. Tarvitset vain yliopiston käyttäjätunnuksen ja hetken aikaa. Ehdokkaan valitsemisessa avuksi on vaalikone ja tietoa esimerkiksi eri vaalirenkaiden tavoitteista ja edustajiston tehtävistä löytyy niin HYYn Instagram-tililtä @hyy_hus ja Facebook-sivulta.

Eikä tässä vielä kaikki! Äänestettyäsi saat myös pullakahvit mistä tahansa auki olevasta UniCafesta. Äänestä, vaikuta ja herkuttele.

HYY_edustajstovaalit_2020_nettisivujen_somejako_SUOMI (1)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.