Loppuvuoden tapahtumakalenteri

Pimiöilta sunnuntaina vedostusteemalla 15.11. klo 15
  • Illan teemana on vedostaminen. Edistyksellisempiä vedostustekniikoita on hyvä tulla harjoittelemaan sunnuntaina! Tapahtuma on vapaamuontoinen ja myös muita projekteja voi tulla tekemään. Ilmoittautumista ei vaadita.
Pimiökurssit 16.-17.11.
  • Kurssit ovat täynnä, mutta peruutuspaikkoja voi tiedustella sähköpostitse
Järjestelmäkamerakurssi 19.11. klo 18
  • Kurssilla opetellaan mitä kaikkea järjestelmäkamerasta voi oikein säätää ja miten se vaikuttaa kuvaan. Kurssilla tutuiksi tulevat muun muassa seuraavat termit: aukko, suljinaika, syväterävyysalue, liike-epäterävyys, polttoväli ja valovoima. Ilmoittautumiset sähköpostitse.

Mamiya RB 67 -perehdytys 23.11. klo 18

  • Jos tahdot jatkossa vuokrata Mamiyaa tai olet kiinnostunut keskiformaatin filmille kuvaamisesta, tule toimistolle kokeilemaan! Ilmoittautumiset sähköpostitse.
Studiokurssi 24.11. klo 18
  • Studiokuvaamisen peruskurssilla harjoitellaan studiokuvaamista, salamalaitteiden ja kameran käyttöä studiossa ja henkilökuvan valaisua. Ilmoittautumiset sähköpostitse.
Etälukupiiri 25.11. klo 18
  • Lukupiirissä käsitellään Bell Hooksin artikkelia “In our glory: photography and black life” (joka löytyy useasta lähteestä esim. googlaamalla). Tarkemmat tiedot lukupiiristä saa sähköpostitse.
Vaalikokous 28.11. klo 18
  • Ylioppilaskamerat ry:n sääntömääräinen vaalikokous, joka pidetään ylioppilaskameroiden studiolla. Jos hallitus- tai aktiivitoiminta kiinnostaa, tule ehdottomasti kokoukseen. Virallinen kutsu ilmestyy pian!
Photowalk ison formaatin kameran kanssa 29.11. klo 11
  • Photowalkille otetaan yhdistyksen Tachihara (ison formaatin kamera) mukaan, jolla kaikki voivat saada tuntuman isonkoon kameralla kuvaamiseen. Tapaamispaikkana toimii ylioppilaskameroiden toimisto. Ilmoittautumista ei vaadita.
Värivedostuspaja 3.12. klo 17
  • Kauan odotettu värivedostuspaja on vihdoin täällä! Yhdistykselle on hankittu RA-4-kemiat sekä paperia yhteiseen käyttöön, joita on tarkoitus kokeilla pajassa. Jos värivedostaminen kiinnostaa, niin ilmoittaudu pajaan sähköpostitse.

Siivoustalkoot 12.-13.12.

  • Viimeisenä muttei vähäisimpänä pimiön ja studion siivous! Osallistujille luvassa huikeat eväät!
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.