Fotomaraton on täälä taas 18.8.2022!

Fotomaraton palaa takaisin tauon jälkeen. Tapahtuma järjestetään Helsingin taiteiden yönä 18.8 klo 17-23. Fotomaraton on Ylioppilaskamerat ry:n järjestämä valokuvakilpailu.  Kilpailussa on 3 erillistä sarjaa: digisarja, filmisarja sekä instagram sarja. Osallistujat kuvaavat 12 aihetta kilpailun aikana. Aiheet julkaistaan pitkin iltaa kolmessa erässä. Aiheet julkaistaan tällä sivulla, YOK:n nettisivuilla sekä instagram tilillä klo 17, 19 ja 21. Kuvat tulee palauttaa kisatoimistolle klo 23 mennessä.

Digisarjaan ei tarvitse ilmoittautua ennalta. Riittää, että määräaikaan mennessä kuvat palautetaan kisakatsomolle. Samalla tulee maksaa osallistumismaksu.

Filmisarjaan osallistuvalle annetaan ennen kisan alkua filmirulla (adox apx 400), jolla on 12 ruutua. Filmirulla kehitetään sekä skannataan Ylioppilaskameroiden toimesta. Osallistumismaksu kattaa filmin, kehityksen sekä skannauksen. Filmirullan voi hakea itselleen ydistyksen maanantaipäivystyksestä.

Lisää tietoa osallistumisesta löydät fotomaratonin nettisivuilta.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.