Äksöniä toimistolla!

Maanantaina 10.11.  studiolla kuhisi – vuorossa oli savukonekurssin lisäksi kuvailta ja vielä loppuillasta keskikokokamerakurssi halukkaille.

fly! chair

Savukoneen käyttäjät testasivat uutta DIY-jäähdytyspatenttia.. luovuus kunniaan ja pennit säästöön, tämän jokamiehen coolerin saa väsättyä alle kympillä!! Tarvikkeet: styrox-boxi, muoviletkua, eristysteippiä ja kylmäkalleja. Tällä setillä jäähdytetty savu saadaan pysymään matalalla, ettei se karkaa heti ympäri studiota. Päästäksesi käyttämään savutehosteita studiokuvissasi, ota yhteyttä hallitukseen kurssia/opastusta varten!

set-up cooling system smoke

Kuvailta saavutti suuren suosion – uusia ja vanhoja jäseniä oli paikalla reippaasti yli 10 hlö ja keskustelua sekä fotoista että kuvaajien toiveista syntyi kivasti! Nähtävänä tällä kerralla syksyisiä maisemakuvia Viikistä sekä omalla studiollamme kuvattuja mallikansiokuvia. Jäsenten toiveiden mukaisesti kuvailtoja pyritään järjestämään jatkossa tiuhempaan tahtiin – n. kerran kuussa!

Keskikokokamerakurssi järjestetään eilisen lisäksi uudestaan lähitulevaisuudessa, maanantain päivystyksen yhteydessä.

Summa summarum, aktiivisen illan jälkeen jäseniltä toivotaan jatkossakin palautetta ja toiveita siitä millaista toimintaa, kursseja, tapahtumia etc. YOK:ssa haluttaisiin! Kommentoikaa blogiin ja/tai lähettäkää hallitukselle s-postia!

members in the mist

Kiitos kaikille osallistujille – kiva nähdä näin paljon aktiivisia uusia jäseniä mukana toiminnassa!!

Photos courtesy of Mika M, text RR.

This entry was posted in Kurssit, Laitteet, Ohjeet, Tapahtumat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *