Vaalikokous ja biljarditurnaus

Maanantaina 1.12. järjestettiin Ylioppilaskamerat ry:n vuosittainen vaalikokous. Puheenjohtajaksi vuodelle 2009 valittiin, myös tänä vuonna pestiä hoitanut, Pekka Aavikko. Lisäksi hallitukseen valittiin kahdeksan jäsentä.

Hallitus 2009:

  Pekka Aavikko (puheenjohtaja)
  Mika Majakorpi
  Tommi Heinonen
  Joonas Kukkonen
  Iina Jokilaakso
  Tiia Turunen
  Juho Heikkilä
  Reetta Rasi
  Vesa Kilpelä

Vaalikokouksen jälkeen suunnattiin Ritziin pelaamaan YOK:n XV akateeminen biljarditurnaus. Tämä perinteinen turnaus pelattiin tänä vuonna kahdella pöydällä, siten että kaikki pelasivat toisiaan vastaan kerran. Kun pelit oli pelattu ja kuvat räpsitty, todettiin Reetta naisten sarjan voittajaksi. Onnittelut!

This entry was posted in kokoukset, Tapahtumat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *