Kiitos vuodesta 2009!

Viimeisin kirjoitus tähän blogiin ilmestyi jo aikoja sitten. Ylioppilaskamerat on tämän syksyn aikana ehtinyt järjestää huiman määrn kursseja, näyttelyn, pikkujoulut ja muuta mukavaa. Ehkäpä juuri tämä kiire  ja tohina on jättänyt blogin päivityksenkin vähemmälle. Lämmin kiitos kaikille toimintaa järjestäneille ja tapahtumiimme osallistuneille!

Viime viikon vaalikokouksessa valittiin Ylioppilaskameroiden uusi hallitus. Vuoden 2010 toimintaa tullaan tekemään upealla 15 hengen porukalla. Mukavaa huomata että niin moni koki kutsumusta tulla aktiiviksi tekemään töitä järjestömme hyväksi. Vielä nähtäväksi jää, mitä kaikkea kivaa uusi hallitus keksii ensi vuoden varalle.

Tänään maanantaina 14.12. Ylioppilaskamerat sai sadannen jäsenensä. Siitä on syytä olla ylpeä! Tänä vuonna olemme iloksemme saaneet porukkaan mukaan huiman määrän uusia jäseniä eikä tämä ole varmastikaan vähiten laadukkaan toiminnan ja aktiivisen jäsenrekrytoinnin ansiota. Toivottavasti ensi vuosi jatkuu yhtä mukavissa ja nousujohteisissa merkeissä!

Seuraavan kuukauden ajan Ylioppilaskamerat viettää ansaittua joululomaa.  Toimintaa on taas luvassa kunhan uusi hallitus on kokoontunut tammikuun loppupuolella. Nautinnollista ja kuvarikasta lomaa YOK:n hallituksen puolesta!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *