Jotta YOK:n vuosi 2010 saatiin käyntiin, piti uuden uutukaisen hallituksen kuluttaa penkkiä studiolla pidetyssä järjestäytymiskokouksessa kokonaista kolme tuntia! Kuinkas tässä näin kävikään…

Järjestötyöhön niinkin luovaan ja dynaamiseen järjestöön kuin Ylioppilaskamerat ei luultavastikaan hakeudu aktiiveja ihan vain kokouksissa istumisen riemusta. Totuus kuitenkin on että luovan ja hauskankin toiminnan takana niinkin suuressa järjestössä kuin Ylioppilaskamerat täytyy olla hyvät puitteet ja himpun verran kurinalaisuutta. Tätä kurinalaisuutta vaadittiin viikko sitten keskiviikkona kun järjestön tulevaa kevättä suunniteltiin. Tuoreessa hallituksessa jokainen sai oman vastuualueen hoidettavakseen ja tulevista kursseista jaettiin myös vastuuta kaikille halukkaille. Oli ilo huomata, että uudet ihmiset tuovat mukanaan uusia ideoita toimintaan. Jos et ole vielä kokenut vedostustyöpajaa tai vanhojen kameroiden iltaa, niin siihen on mahdollisuus Ylioppilaskameroiden keväässä. Myös värivedostus tulee olemaan ohjelmassa, hankittiinhan pimiölle viime viikolla hieno värikehitystykone. 

Ja hallituksen kokoukset eivät  tule  jatkossa olemaan yhtä perusteellisia kuin tällä kertaa, ainakaan jos vanhat merkit pitävät paikkansa. Nyt kun hommat on virallisesti saatu käyntiin, vähenee käsiteltävien asioiden määrä huomattavasti. Tervetuloa tarkastamaan tilanne seuraavaan hallituksen kokoukseen maanantaina 8.2.!

Ylioppilaskamerat tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden harrastaa valokuvausta sen eri muodoissa. Pimiöllä ja studiolla puuhastelun lisäksi yhtään vähäisemmälle huomiolle ei tulisi jäädä mahdollisuus tavata mukavia tyyppejä jotka jakavat samoja kiinnostuksenkohteita ja joille voi kuvaushuolia vuodattaa. Herkät ja taiteelliset valokuvaajasielutkin osaavat olla sosiaalisia, uskokaa tai älkää! Tästä kertoo myös hyvä yhteishenki, joka uuden hallituksen parissa vallitsi. Kurssien lisäksi oli tilausta vielä vapaammalle ja omaehtoiselle yhdessä tekemiselle. Pahoittelut kuitenkin heti perään siitä, että kevätkauden excuja tai kuvailtaa ei vielä kalenterista löydy. Tämä johtuu siitä, että kurssien suunnittelulta ei ehditty kaikkia muita tapahtumia vielä lyödä lukkoon. Ilmoittelua seuraa kuitenkin tuota pikaa, kivoja juttuja on ehdottomasti luvassa vielä lisää keväälle!

Joka tapauksessa joka maanantai tuttuun tapaan toimistolla kello 19 on joku ihana hallituslaisemme palvelemassa jäseniä ja ottamassa mielellään vastaan terveisiä ja toiveita toiminnasta. Nettisivujemme yhteystiedot-osiosta löytyy myös hallituksen sähköpostilistan osoite. Sinne kannattaa laittaa mailia jos tiedät vaikkapa tapahtuman, jota kukaan YOK:n jäsen ei saa jättää väliin. Ihanaa alkukevättä kaikille!

P.S. Varoitus! Alla olevat kuvat on otettu kokouksemme loppupuolella, joten kisaväsymys saattaa jo kuultaa kasvoilta… Mutta hauskaa oli, kiitos siitä kaikille mukana olleille!

kokous1

kokous2

kokous3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *