Syyskuulumisia

Ylioppilaskamerat oli mukana yliopiston avajaiskarnevaaleilla 6.9.2010 ja järjestömme herättämä mielenkiinto oli massiivista. Toiminnan esittely jatkui Ylioppilaskameroiden Uusien illassa 21.9., jolloin uudet jäsenet ja liittymisestä kiinnostuneet pääsivät tutustumaan pimiöön, studioon ja kuulemaan yhdistyksen toiminnasta. Uusien illassa oli paljon porukkaa ja mahtava fiilis. “Uusien illassa sain jo käsityksen siitä, mitä vuosi YOK:n kanssa tulee ehkä sisältämään: uusia kavereita, rentoa meininkiä ja parempia valokuvia.”, eräs jäseneksi liittynyt kertoi. Tuskin voisi koko järjestön ideaa enää paremmin kiteyttää.

Kalenterissa on runsaasti kursseja tarjolla ja lisää suunnitellaan hallituksen kokouksissa, jotka ovat avoimia kaikille jäsenille. Omia ideoita toiminnasta voi kertoa myös sähköpostitse. Tervetuloa myös mukaan järjestämään toimintaa, jonka määrä ja laatu riippuu aina järjestäjistä.

Alustavasti mietinnässä on jo seuraava näyttelyprojekti ja kuvausmatka, jonne yksi jäsen jo ilmoittautui mukaan vaikka päivämäärä ja kohde on vielä päättämättä. Tämä jos mikä kertoo siitä että YOK:n kuvausmatkat ovat aina olleet unohtumattomia kokemuksia joissa riittää muisteltavaa vuosien päähän.

Niille jotka ovat vasta liittyneet mukaan voin kertoa että näyttelyprojekteissa kaikkein parasta on suunnittelukokoukset, ideointi, valokuvaaminen, kuvien viimeistely näyttelykuntoon ja avajaiset. Kuvausmatkoissa parasta on kohteen valinta, etukäteisfiilistely matkaopasta lukien, paikallinen opas, automatka vuoristoon, metromatka esikaupunkiin, yöllinen kuvausharhailu kaupungilla, ulkoilmayökerho, hotelliaamiaiset, pyörävaraston takana oleva baari, euron tapakset, arkkitehtuuri, ravintolat ja huippukiva matkaseura joka ei kyllästy pysähtelemään kun joku haluaa kuvata.

Ylioppilaskameroiden syksyn aloitusta fiilistellen,
Pekka

Tugnosta Ylioppilaskameroiden ständillä

Tungosta Ylioppilaskameroiden ständillä

Hämärää kuvamateriaalia uusien illasta

Hämärää kuvamateriaalia uusien illasta

This entry was posted in Illanvietto, Tapahtumat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *