Gdansk-matkan tunnelmia

Ylioppilaskameroiden perinteinen kuvausmatka suuntautui tällä kertaa Puolan pohjoiseen helmeen Gdanskiin 18.-21.8.2011. Lensimme kohteeseen Turusta Wizz Airilla kohtuulliseen noin 80 euron hintaan ja majoituimme vain parin minuutin kävelymatkan päähän vanhastakaupungista mainoon Novotel Centrum -hotelliin. Sää oli suosiollinen, ei liian kuuma ja vain kerran meinasi sataa, jolloin vetäydyimme kahvila Mon Balzaciin keskustelemaan valokuvauksen syvimmästä olemuksesta.

Teimme päiväretken Sopotiin, jonne matka lähijunalla kesti n. 20 minuuttia. Perillä bongattiin isoja purjeveneitä ja yksi Rolls-Royce. Parhaat biitsikelit olivat jo ohi, joten kilometrien pituisen rantahiekan sijaan viihdyimme paremmin rantabaarissa Itämerta ihaillen.

Matkalla tutustuimme myös jättimäiseen puulaituriin, kirkkoihin, erikoisia kameroita rakentavaan mieheen, Gdanskin yöelämään ja kulinaristisiin kokemuksiin. Jälleen kerran Ylioppilaskameroiden kuvausmatka oli erinomainen ja mieleenpainuva kokemus. Alla muutama digipokkariräpsy. Toivottavasti ehdin pian pimiöön filminkehityspuuhiin.

Pekka

Gdansk-fiiliskuvia

 

 

This entry was posted in Kuvausmatkat, Valokuvaus. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *