Category Archives: Fotomaraton

Fotomaraton 2010 kiittää!

Vuoden luovin, hauskin ja kaikin puolin paras valokuvauskilpailu on taas kisailtu. Fotomaraton keräsi Taiteiden Yönä Helsingissä noin sata osallistujaa. Kisatoimistossa Alina-salissa näki sen, mikä Fotomaratonissa on erityisen hienoa: Se on kilpailu ihan kaikille. Osallistua voi tosissaan, leikillään, harrastelijana, ammattilaisena, isolla … Continue reading

Posted in Fotomaraton, Illanvietto, Projektit, Uncategorized, Valokuvaus | Leave a comment

Fotomaraton 2009 tulokset

Fotomaraton 2009 -kilpailun tulokset on julkaistu Fotomaratonin omilla sivuilla.

Posted in Fotomaraton | Leave a comment

Fotomaraton Taiteiden yössä

Muistathan Ylioppilaskameroiden järjestämän perinteikkään valokuvauskilpailun tulevana perjantaina!! Fotomaraton Taiteiden Yönä 21.8.2009 klo 17-23 . Lisätietoja ja säännöt tapahtuman sivuilta: http://www.fotomaraton.net/ Nähdään Alina-salin kisatoimistolla!

Posted in Fotomaraton, Tapahtumat | Leave a comment

Fotomaraton 2008 tulokset

YOK:n tuomaristo on arvostellut Fotomaraton -kilpailukuvat. Palkitut kuvasarjat ja yksittäiskuvat nähtävissä Fotomaraton 2008 Galleriassa. Kuvaajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.   yksin – Lauri Tiikasalo (Fotomaraton 2008 voittaja, kuvasarja)

Posted in Fotomaraton | Leave a comment

Fotomaraton taiteiden yönä!

Ylioppilaskamerat järjestää Fotomaraton 2008 -valokuvauskisan taiteiden yönä eli 22.8. Kisa starttaa Uuden ylioppilastalon Alina-salista klo 17 ja päättyy klo 23. 6 hauskaa tuntia, 12 mieletöntä kuvaa per 1-3 hengen joukkue!

Posted in Fotomaraton | Leave a comment