Vuosinäyttely

Ensimmäinen päivä elokuuta olivat YOK:n vuosinäyttelyn avajaiset. Kuvat ripustettiin Vuorikadulla sijaitsevan Sofia-antikvariaatin seinille ja ne ovat nähtävillä elokuun loppuun. Avajaisissa oli kourallinen kuvaajia ja toinen kourallinen aveceja sekä muita vieraita. Ilmapiiri oli mukavan leppoisa, mutta silti hilpeä, joten päätimme jatkaa iltaa Esplanadin puistossa. Pikkuhiljaa paikalle saapui lisää väkeä eikä enemmistö ollutkaan enää YOK-porukkaa. Kiinnitimme huomiomme ohi ajaviin jenkkiautoihin, jotka kokoontuivat Kauppatorilla. Pääsimme sitten itsekin Jaguarin kyytiin, jolla kruisailimme Kaivopuiston läpi ja takaisin Espalle. Tätäkin iltaa muistelen joskus sellaisena positiivisena kokemuksena, jonka sain kokea YOK:n ansiosta.

Kesäterveisin,

Irina

minna_näyttely5

minna_näyttely4

minna_näyttely3

This entry was posted in Illanvietto, Näyttely, Näyttelyt, Projektit, Tapahtumat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *